Шест състезателки са включени в женския ни национален  отбор за

...
Шест състезателки са включени в женския ни национален  отбор за
Коментари Харесай

Линда Зечири и сестри Стоеви: Ще дадем най-доброто за България, индивидуалностите отпадат – играем за България и за отбора



Шест състезателки са включени в женския ни национален  тим за европейското отборно състезание по бадминтон от 13 до 18 февруари в съветския град Казан. Женският ни отбор до момента има два медала от тези шампионати - бронз през 2014 и сребро през 2016. Целта пред девойките е постигане до край.

Вчера у нас да се включат в лагер- сбора се прибраха състезателките от които в действителност чакаме най-хубаво показване -  от Индия дойде Линда Зечири.

До в този момент съм взела участие сама на един шампионат. Определено съм удовлетворена от представянето си. В първият кръг победих индийка, която е малко след мен в международната класация, а в оспорван мач по-късно отпаднах от втората в света и втората на Олимпиадата. В Индия бадминтонът е втория по известност спорт. Има ужасно доста играчи и равнището е ужасно високо. Опитът от там е неповторим макар, че упражнявах с европейски. На европейското най-добре е да не отиваме с доста огромни упования. Да се надяваме, че ще можем да защитим медалите  си, само че всичко зависи от жребия и от това дали ще излезем първи или втори от групата. Сега се надявам да минал един сполучлив лагер и би трябвало да подготвим оптимално добре всички дисциплини, съобщи особено за предаването „ Спорт и музика “ на БНР Линда Зечири.


От Франция пък за лагера си дойдоха сестрите Стефани и Габриела Стоеви.

Там имахме подготовка с нашият треньор и с клуба. Много тежки тренировки. От през днешния ден стартира нашият лагер с българския народен тим. Надявам се да протече доста добре този подготвителен развой до европейското. Надявам се, че всички ще дадем 100 % и ще можем да защитим медалите от 2016 година. Ние сме във форма и ще дадем най-хубавото от себе си за тима и за България, споделиха сестрите Стефани и Габриела Стоеви за предаването " Спорт и музика ".

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР